Heeelg

Hej, idag drar jag till Piteå med ett par fina vänner, ska bli hur kul som helst! Innan det har vi prov, har inte pluggat ett skit, men gud vad kul det ska bli! Var ute hela dagen igår, spelade fotboll, solade, badade som vanligt, håller på att bli sjuk känner jag.. Sen tog jag min vän lina och jag en fin pratstund på hedtaket, otroligt fin kväll.


Snodde en fin bild av tovsan


I'ma give it all, i don't give a damn if i fall.

Hej! Har inte så mycket att skriva om egentligen, dagarna är desamma, sol, bad, vänner osv. Det var +30 grader igår, och idag ännu varmare, oh my, sommaren är här.

Lite fina bilder från igår


Sommar

Dom här senaste dagarna har varit helt underbara, för fina. Hoppade från bron igår, kallt var det, men vädret dom senaste dagarna är verkligen inget att klaga på! Känner sommarruset, och ihelg blir det Toves stuga, som jag har längtat.


Dundret

Var och sprang på dundret efter skolan med mamma och Cissi. Skönt som tusan, men har vääldigt ont i benen.. Ikväll så blir det Olles! Och sen så får jag se vad som händer.


:)


I need to take back the light inside you stole

Hej! Har inte orkat blogga på senaste, det har iaf varit fint väder nästan varenda dag, så har för det mesta befunnit mig ute. Skönt med fredag idag, det är 14 skoldagar kvar till sommarlov, kan säga att jag redan har tagit lov, orkar inte med nåt i skolan, vill bara ha sooommar, och åka till trundön, längtan dit är oändlig.


the scientist - Jessica Allossery

måste bara lägga ut denna, har lyssnat på den varje dag, så himla bra!
 
 

SVEEERGIE

Har kommit hem från byn idag, sov ända till kvällen, har inte fått så mycket sömn, men så är det väl när man är sover borta, haha. For ut på en promenad med jullan, skönt var det!

Kan ej beskriva lyckan, Svergie tog guuuuld!


Lördag

Hej! Min fredag igår var hyffsat bra, vi har grillat ett antal gånger, haha. Idag så for vi på en badplats och grilla igen, och det var även några som skulle bada, fifan vad kallt. Ska vidare till leijpo och sova där en natt, kan inte klaga om nåt nu, för detta sommarväder är för bra alltså. +28 i solen här, för bra.


Torsdag

Hej! Har varit hela kvällen med Julia, så jävla skönt att sommaren börjar komma! Imorgon blir det byn, spenderas hela helgen där också. Kul ska det bli! Oh ja.


Sommarväder

Tja! Åh idag är det verkligen sommarväder, 25 grader senast jag kollade, underbart! Ni ska veta hur mycket livet suger att inte kunna åka bräda, måste verkligen vila mina ben ett tag så kanske dom blir bättre. Ska nog dra en fika med jullan, haha känns att jag har fikat alldeles för mycket på sistone.


:)


They got scared when the lights went low.

Hej! Har inte haft tid att blogga. men spenderade iaf hela min helg i byn, tack för helgen gott folk! For ut med long boarden med ett gäng, snart så är det sommar, får hålla ut lite till, bara 37 dagar kvar.


1 maj

Valborg igår var sjukt fin, och idag är det 1 maj, vilket betyder att det är 1 månad och 15 dagar kvar tills sommarlov, klagar inte!


RSS 2.0