Söndag

Denna helg har varit för underbar, kommit bort ifrån gve, ledigt från jobbet, och spenderats med mina bästa vänner. Imorgon är det en ny vecka, bara 2 veckor kvar av jobb, inte kul men värt det.


Du kan leta i en spegel, jag vet mer om dig ändå.

F R E D A G, äntligen, som jag längtat. Har aldrig uppskattat fredagar så här mycket. Speciellt inte på sommarlovet.. Efter jobbet så drar jag lina och Tove till stugan! Skönt att få komma bort ifrån gve.

Igår for jag, Tove och lina upp på toppstugan och fikade med Moa för hon jobbade där. Planerade, packade, tränade, jobbade, fikade, så gott som min torsdag.


All we got is right now

Igår så somnade jag efter jobbet,det ledde till att jag somnade vid 1 sen, en till dag då jag får gå igenom den med en trötthet på högsta nivå.
Hann ändå fara ut med Moa, och sedan så träffade vi lina och Tove. Ju mer jag pratar om att jag vill åka bort ihelg, desto mer vill jag det, åh, vill inte vara här i gve. Vi får hålla tummarna!


jag ska vara ditt vittne, jag ska följa varenda steg

hej! igår så for jag till ikea med mamma och moster. Det blev en väldigt lång dag, trötthet, migrän och så fick vi stå i en bilkö i 3 timmar, frontalkrock, väldigt obehagligt.. 
 
hade min första arbetsdag, ska jobba i 2 veckor, måste tjäna lite pengar till sthlmsresan i oktober. Tar mig igenom dagarna med oskar linnros i öronen, hans musik är bara så underbar.
 
 

Things we left behind

Hola! Denna blogg har förblivit o-uppdaterad. Har all tid i världen nu när jag är ledig, men har inte haft orken. Som vanligt.

Det har gått lite mer än en vecka av sommarlovet, känns mycket längre.
Har haft sena sommarnätter med vänner, sleepovers, grillat, bra musik, klagar inte det minsta på livet.

Vill så gärna på kirunafestivalen nästa helg, men det är ju det där med boendet.. Suck.


Hate may win some battles,but love wins in the end.

Tog sommarlov i fredags, skönt! Gick och avslutningsfikade med ett gäng vänner. Idag är det midnight sun meet,så det ska bli kul, tråkigt väder dock..


Bal 2013


You wasted your time on my heart

I måndags så tog jag, Julia och Alma en sleepover, tog till och med ett dopp i vattnet, vilket jag får ångra mig nu i efterhand, har nämligen gått och blivit sjuk såhär till avslutningen..
Sen så hade jag brist på nåt att göra när man slutar klockan 11 på en tisdag, så jag for ut med lina, hon räddade hela min dag.
Idag har jag bestämt mig för att stanna hemma, kanske bäst så eftersom jag inte vill bli mer sjuk till ihelg.

Blir lite fina bilder som Tove tog av oss när vi badade i trundön


Piteå

Har haft en liten paus, har haft tid att blogga men inte orken.
Har haft helg sen i onsdags, och hela den helgen har jag spenderat i Piteå med mina pinglor. Har haft det bäst helt enkelt. Ångesten som kommer när man åker hem, kallt var det här också...
Snart så är det sommarlov, wihoo!

Snodde nån av bilderna


Who will love you, who will fight

Hej! Har kommit hem för en stund sen från Piteå. Har spenderat hela min helg med 3 fina vänner,tog första doppet i havet till och med, och varmt var det! Hoppas ni alla har haft det lika bra som jag!


RSS 2.0