I'll never sink when you're with me

For på stan med Tove idag, skaffade många saker som jag behöver, såsom primer,mascara, concealer osv. Vi tog även en powernap i drygt 1 timme. Sen for vi vidare till Emma och Malin,som jag saknat dom! Fick även se Emmas valp, söt som socker. Seriöst.
Ska ta och lägga mig med en film nu, i hopp om att min migrän ska gå över.


Onsdag

Hej! Tänkte uppdatera lite nu medens jag har tid. Även fast mina dagar är i stort sett desamma och inte alls intressanta så tänkte jag iaf försöka hålla uppe bloggen. Har dödslängtan till Piteå, om 3 dagar så åker vi! Det ska bli så otrolig skönt att åka iväg och vara leeedig. Ihelg blir det förmodligen LK, och rix fm festival, det kan inte bli bättre än så.

Har bildbrist så det får bli en av mina favorit bilder från förra sommaren.


Söndag

Slapp dag. Har inte haft orken till att göra någonting. Eller orken och orken,det finns väl ingenting inte hitta på nu när halva gällivare är borta. Men det är väl det söndagar är till för :-) Nåja, en arbetsvecka kvar, och fredag att se fram imot, då jag tar min kära vän under armen och far till Piteå. Har även bokat frissatid till på fredag, då jag ska ändra till en ljusare brun, nu till sommaren.


You told me i was like the dead sea

Idag har jag ingenting planerat, ska för det mesta ligga hemma och kolla film och tjocka mig med mat.
Hämtade ut mina vans igår! Och även lite navelsmycken som jag inte orkar fota. Har sånt enormt shoppingsug så det är inte sant, får vänta på lönen. men måste vara sparsam även då.


Throw me in the water, don't think about the splash i will create.

Kort arbetsdag, sov nästan bort hela dagen. For ut och åkte long board med jä och Moa vid 1 tiden, kom hem för en stund sen, skönt med helg, hallelujah.


~ ta mitt skimmer för jag brinner


~

Du kan leta i en spegel, jag vet mer om dig ändå, för du kommer aldrig se hur du ser ut från där jag står


onsdag

Varit en rätt så hyfsad dag, utom att jag fick sjukskriva mig halva dagen pga magont. Inte kul. Men det gick över, for och skulle äta middag med mina 2 favoriter, vi åkte bräda och satt som vanligt på vårt ställe. Älskar älskar det stället. 

Imorgon är det torsdag, kan inte mer än älska torsdagar, en dag närmare fredag.

Sa även hejdå till lina som åker till Sthlm nu på fredag, längtar redan nu tills lina kommer till Piteå, då jag och Tove redan är där.

Älskar er tjejer. Åh, ni är så bra, bäst helt enkelt.


Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Hola! Var på en fin long board tur med tovsan samt på hedentaket, älskar bara det stället! Har inte åkt så mycket med min nya bräda, för mina problem med benen, men nu är det helt bra igen! Lycka! Imorgon har jag redan gjort 1 och en halv vecka av jobbet, skönt. Tiden går snabbt. Redan Juli, usch får ångest, snart är det höst. Nåja, låt oss leva upp till denna sommar. Längtar till Piteå, men min fina vän Tove. 

 


RSS 2.0