When we come running

Har haft en helt underbar dag i riksgränsen! Lite bilder från idag, har varit bra väder också, kunde inte bli så mycket bättre.


macklemore & ryan lewis

hola! idag har varit en ganska så bra dag, har nämligen fått biljetter till macklemore & ryan lewis, så 4 oktober så åker jag och lina till stockholm och kollar, tagga tagga tagga! lyckan är otalbar ♥
idag blir det nittaya med några vänner sen blir det en myskväll och imorgon så åker vi till riksgränsen, men vi måste stiga upp 6 på morgonen dock.. men kul ska det bli! 
 

Believe 2013

Gjorde ett collage från konserten, har 1000 bilder, men många av dom är väldigt ostabila eftersom jag hoppade så mycket åde, och har mest videosar men dom vill jag ej lägga upp eftersom jag skriker och grinar så sjukt mycket, hahaha.


Hemma

Har nyss kommit hem från Stockholm, är så jävla lycklig just nu men ändå sentimental, att det är över, konserten alltså. Har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv, så jävla obeskrivligt. Kommer att ladda upp bilder imorgon.


Så himla fint när han sjöng believe, kan säga att jag och Moa grinade ända från nedräkningen till tunnelbanan, haha seriöst har aldrig varit så känslosam i hela mitt liv.


jag kommer inte stå och vänta på dig

hej, har spenderat min helg i stugan, hade en bra födelsedag. For ut med long boarden med moa idag, alltid lika kul att åka, änligen har den bättre säsongen börjat! 
 
sur och irreterad på allt och alla just nu, ska ta och lägga mig och sova.
 

torsdag

tja! Imorgon har vi prov, kul som satan, eller så inte, kemi är inte min starka sida..måste verkligen plugga stenhårt idag, kulliv. Imorgon är det fredag, då far jag till killinge och firar även min födelse där ,nä men fyller år på lördag så min släkt har ju stuga där så då kommer dom och fikar osv. På tisdag så beger jag mig till sthlm! längtar som fan, kan inte beskriva känslan att snart så kommer jag se justin! 
jaja, fick en liten paus, så nu är det tillbaka med att plugga.
 
 
 

B.S.T.L

Hej! Har spenderat min helg i Killinge, alltid lika kul. Har just kommit hem och ska kolla på hockey, nu hoppas man bara att Luleå tar hem det. Senare ska jag väl träna med jullan och även åka lite long board.


RSS 2.0